Giris Yap | Kayit Ol

Sıkça Sorulan Sorular

Tekil ziyaretçi sayaci:

wordpress tracking widget

________________________________________________________________________________________________________________________

ÖNEMLİ NOT: Derneğimiz internet sitesinin ana sayfasında görüleceği gibi (Sağ üst bölümde) video adıyla yeni bir sayfa eklenmiştir. Hissedarlar artık bu bölümü açarak Dernek aktivitelerini ve Gelişmelere karşı Derneğin görüşlerini görebilecektir. Sevgi ve Saygılarla.  05.12.2013

====================================================

MEMUR-İŞÇİ ; ÇALIŞAN-EMEKLİ ve FİRMA İŞÇİSİ

TÜM İSDEMİR'LİLER    (01/07/2009)

İSDEMİR'LE İLGİLİ MEVCUT TÜM SORUNLARINIZIN ÇÖZÜMÜYLE; YASAL HAK ve HUKUKLARINIZI KORUYUP ALMA; BİRLİK ve BERABERLİĞİNİZİ SAĞLAMAYLA GÜÇLENME ve  MUHTELİF GELİŞMELERLE İLGİLİ, BELGELERLE DOĞRU  BİLGİLENDİRİLMENİZ İÇİN DERNEĞİMİZ İSÇEİD'in  İNTERNET SİTE SAYFASI...

DERNEĞİMİZ SİZ ÜYELERİN DESTEĞİYLE DAİMA AYAKTA KALACAK, SİTEMİZ DE HİZMETE DEVAM EDECEKTİR.

SİZLERİN BİRLİK ve BERABERLİĞİNİZİ SAĞLAYIP;KURULUŞ AMAÇLARINA ULAŞANA ve de İSDEMİR TESİSİ

YAŞADIKÇA KURDUĞUMUZ İŞ BU   İSÇEİD DERNEĞİMİZİN  DE  YAŞAYACAĞINI TAAHHÜT EDİYORUZ. TÜM  İSDEMİRLİLERE HAYIRLI OLSUN DİLEKLERİMİZLE ; SİTEMİZE HOŞGELDİNİZ DİYORUZ ....

SAYGILARIMIZLA...;                            Bayram ÖZARSLAN / Dernek Başkanı

NOTLAR : (SAĞ ÜST KISIMDAKİ SIKCA SORULAN SORULAR KISMINI MUTLAKA OKUMANIZI ÖNERİYORUM)

1. Sayfamıza Giren İSDEMİR lilerin çevresinde bulunan İSDEMİR lilere Lütfen Bilgi versin ve Dernek Sayfamıza girerek,Yorum yapmasını veya Sorular sorarak cevap almasını sağlasın.
  2. İsdemirli Arkadaşlar; Lütfen bilgi edinmek istediğiniz konularla ilgili  Sorularınızı,soldaki;sıkça sorulan sorular  bölümüne girerek sorunuzki;Gecikmeden Derneğimiz yetkililerinden cevap alınız.; Yorumlar Sayfasından soru değil sadece o sayfa yazısı  veya Dernekle ilgili kişisel görüşlerinizi belirtmeniz gerekmektedir.Bilgilerinize;
  3. Sağdaki hareketli imleçte  son  DUYURULARIMIZ olup, devamını tıklayarak İnceleyiniz ve çevrenizdeki İDÇ'lilere de aktarınız)
  4. Bazı İSDEMİR'lilerce; Haklı mazeretle İskenderun daki   aktivitelere katılamadıklarından; Dernekçe Haklarının alınmasında yapacağı uğraşılara nasıl bir katkı yapılabileceği sorusu sorulmaktadır.

DAYANIŞMA ÇAĞRISI

Hak arama aktivitelerine katılamıyacak (Engeli olan)) arkadaşlardan Derneğin tek ama tek isteği cüzi miktarda da (10-20 TL) olsa ; oluşacak tüm masraflar için maddi bir katkı da bulunmaları  tarzında olup;         Katkı yapmak isteyen tüm arkadaşların

T.İŞ.BANKASI :  6120 2026256      No'lu

Dernek Hesabına para yatırmaları rica olunur...

Ana Sayfa  |  Sıkça Sorulan Sorular  |  İletişim
Copyright 2010 İSÇEİD. Her Hakkı Saklıdır.

Desing By Ertaş Web